Jaunā pašmāju šovā dzīves nesaudzētas sievietes centīsies uzlabot savu labklājību

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot ar 19. oktobri ceturtdienās plkst. 22:00 kanālā «STV Pirmā!» parādīsies par Latvijā unikālu šokējoši atklātu sociālo raidījumu dēvētais šovs «Caur ērkšķiem uz...».

Tajā sievietes piedzīvos iespēju uzlabot savas dzīves kvalitāti un centīsies piepildīt ilgi lolotos sapņus. Ērkšķi bijuši viņu ikdiena – dalībnieces piedzīvojušas vardarbību, bijušas spiestas cīnīties par izdzīvošanu, pārkāpušas likumu, cietušas no atkarībām, bet nu ir gatavas mainīt savu dzīvi. Nepilna mēneša garumā viņas dzīvos labiekārtotā mājā Ādažos, dosies izbraukumos, apmeklēs nodarbības, piedalīsies dažādās aktivitātēs, ka arī ekspertu vadībā iegūs noderīgas zināšanas par skaistumkopšanu, veselīgu dzīvesveidu un personības pilnveidošanu.

Raidījuma laikā būs iespēja iepazīt transseksuāli Lindu, kura piedzima kā vīrietis, bet nu vēlas atbrīvoties no mazvērtības kompleksiem un kļūt par īstu dāmu, atraktīvo lauku meiteni Inesi, kura nekad iepriekš nav bijusi Rīgā un par visu vairāk sapņo izbaudīt pilsētas šarmu un kļūt skaista, kā arī lesbieti Laimu, kura augusi alkoholiķu ģimenē un jau no mazotnes rūpes par jaunāko māsu iznesusi uz saviem pleciem. Nu viņa vēlas iemācīties beidzot parūpēties arī par sevi.

Savukārt dumpīgā panku meitene un jaunā māmiņa Krista sapņo ne tikai par ikdienu bez vardarbības, bet arī jaunām kerzām, turpretim bezpajumtniece Inga par visu vairāk vēlas atjaunot attiecības ar meitu un uzsākt uzņēmējdarbību. Tāpat «Caur ērkšķiem uz...» piedāvās pārsteidzošas tikšanās ar citām tikpat spilgtām sievietēm.

Šova vadītāja loma uzticēta vienam no pašmāju «skarbākajiem» rokmūziķiem – Jānim Bukumam, kuram šī būs debija TV raidījumu vadīšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu