Emocijas sit augstu vilni «X Faktora» otrajā atlases raidījumā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

3. septembra vakarā pirmo reizi TV3 ekrānos bija baudāms Latvijā veidotais jaunais dziedošo talantu šovs «X Faktors» - 10. septembra raidījumā skatītājiem ir iespējams turpināt sekot līdzi šova dalībnieku atlases procesam.

Kā jau iepriekš ziņots, atlašu raidījumu uzdevums ir atlasīt labākos no labākajiem pretendentiem uz nākamo kārtu – krēslu izaicinājumiem, kuros jau katram žūrijas pārstāvim tiks dots uzdevums izvēlēties sev četrus pretendentus pēc kategorijas: 16-25 gadi, 25 un vairāk gadu, kā arī vokālās grupas.

Pēc krēslu izaicinājumiem uz nākamo kārtu – fināla sērijām, kas tiks pārraidītas tiešraidē, nokļūs 12 pretendenti. Žūrija uzsāks darbu pie pretendenta unikālā skatuves tēla radīšanas un attīstīšanas, un astoņu nedēļu garumā noritēs muzikāla cīņa par iespēju iegūt galveno balvu – 10 000 eiro! Uzvarēs tas, kurš spēs apliecināt sava talanta daudzpusību un oriģinalitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu