Liepājā sākas «Summer Sound» festivāls

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Festivālā «Summer Sound» Liepājā piektdien, 28. jūlijā, uzstāsies «Felix Jaehn» un «Skyforger», informēja festivāla rīkotāju pārstāve Sabīne Brice.

Festivāla pirmo dienu plkst.01 noslēgs vācu «techno house» izpildītājs Felix Jaehn, kā arī pašmāju folkloras un pagānu metāla grupa «Skyforger»

Pirms viņiem festivālā uzstāsies tādi mākslinieki kā «Polifauna», «Fakts», «Franco Franco», «Astro`n`out», «Tehnikums», «Klingande» un «Cheat Codes» un citi.

Savukārt 29.jūnijā uz festivāla skatuvēm kāps tādi mūziķi kā Dons, «Bermudu Divstūris», «Triana Park», «Bandmaster», «Satellites LV», «Sibyl Vane», «Deeper Upper», «My Radiant You», «Pienvedēja Piedzīvojumi», Ivo Fomins un citi.

Jaunā skatuve «Koncertsēta» aicinās festivāla apmeklētājus atvilkt elpu mierīgākā gaisotnē, piedāvājot bagātīgu kultūras programmu. Uz tās būs iespējams redzēt lieliskus pašmāju mūziķus, tostarp čella un ģitāras virtuozus. Tāpat interesantu dažādību radīs improvizācijas teātris un dzejas slams.

Festivāls notiks divas dienas - piektdien un sestdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu