«Prāta vētras» dziesma iekļauta Krievijas mūzikas izlasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Jau vairākas nedēļas Krievijas radiostacijās skan jaunā grupas «Prāta vētra» dziesma krievu valodā «Ti ņe oģin» («Tu neesi viens»), kas tika izlaista grupas «Bi 2» projektā «Ņečotnij voin» («Nepāra kareivis»).

«Ņečotnij voin» ir krievu rokzvaigžņu dziesmu izlase, kurā līdzās «Prāta vētrai» dzirdama arī Diāna Arbeņina, Sergejs Galaņins, «Agata Kristi», Linda, Edmunds Škļarskijs, Haiks Borozovs, «Bi 2» un daudzi citi mākslinieki.

Kā vēsta ieraksta izdevēji, kompānija «Misterija zvuka», projekts «Ņečotnij voin» līdzinās «kolekcionējamam vīnam vai grāmatai, kuru jau sen ir gribējies izlasīt». Šajā ierakstā savijas vairāki kultūras slāņi — no muzikālā viedokļa tas ir rokenrols un triphops, bet vienlaikus projektam piemīt arī literāri filozofiska tematika.

Autori iecerējuši, ka albuma tematikai jāatrodas «ārpus laika un jebkādu žanru likumu robežām», tāpēc ieraksts atbilstoši noformēts, un fotosesijas laikā izlasē iekļauto dziesmu izpildītāji varēja iejusties 20. gadsimta sākuma atmosfērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu