«Positivus festivālā» šogad uzstāsies «Prāta vētra», «Moby», Pīts Dohertijs un citi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vieni no galvenajiem māksliniekiem, kas šovasar uzstāsies «Positivus festivālā» Salacgrīvā, ir Mobijs, «Prāta vētra», «The Ting Tings», kā arī Pīts Dohertijs un Ebonija Tomase jeb Ebony Bones, informē koncertaģentūra «Positivus Music».

Šie ir pirmie mākslinieki, par kuru dalību šā gada festivālā, kas Salacgrīvā notiks 17. un 18. jūlijā, paziņo festivāla rīkotāji.

Tuvākā laikā paredzēta festivāla programmas papildināšana ar vēl vairākām ārzemju zvaigznēm un vietējiem māksliniekiem. Kopumā paredzēts, ka šogad festivālā uzstāsies vēl vairāk Rietumu zvaigžņu nekā iepriekš, kuras pārstāvēs dažādus mūzikas stilus.

Ņujorkas mūziķis multiinstrumentālists Mobijs tieši pirms festivāla plāno izdot savu jaunāko mūzikas albumu. Mūziķis ir viena no elektroniskās un tehnomūzikas strīdīgākajām personībām, kuru vieni ceļ godā par to, ka šo citkārt anonīmo mūziku viņš spējis padarīt dzīvu, spēlējamu un rādāmu koncertos, bet citi viņu peļ par šīs mūzikas vienkāršošanu un apvienošanu ar popsīgām melodijām, kas pievilcīgas vienkāršiem klausītājiem.

«The Ting Tings» ir duets, ko veido bundzinieks Džūlzs de Martino un dziedātāja, ģitāriste Keitija Vaita. Viņi ir pagājušā gada veiksmīgākā jaunā britu grupa. «The Ting Tings» iekaroja Lielbritāniju pārsteidzošā ātrumā, ar singlu «That’s Not My Name» ielecot uzreiz Anglijas topa pašā augšgalā.

Pīts Dohertijs paguvis kļūt par vienu no skandalozākajām rokzvaigznēm, taču viņš aizvien ieņem redzamu vietu starp talantīgākajiem jaunāko laiku britu rokmūziķiem un dziesmu tekstu autoriem, savukārt Ebony Bones ir gan aktrise, dziedātāja, gan ierakstu producente. Šogad mūziķe izdos savu debijas albumu un kopā ar savu grupu viesosies Eiropā.

«Positivus festivāls» šovasar būs vienīgā vieta, kurā koncertēs «Prāta vētra». Pēc grandiozās un panākumiem bagātās pagājušās vasaras koncertturnejas grupa gatavo īpašu programmu savam šīs vasaras vienīgajam koncertam. Šogad grupa svin arī savu 20 gadu jubileju.

Biļetes uz festivālu nopērkamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Divu dienu biļete maksā 29 latus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu