«Black Sabbath» oriģinālais sastāvs jūnijā izlaidīs pirmo albumu 35 gadu laikā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu smagā metāla grupas «Black Sabbath» oriģinālais sastāvs 10.jūnijā izlaidīs pirmo albumu 35 gadu laikā, paziņoja rokeri.

Pēdējais albums, ko ierakstīja Ozijs Osborns, Tonijs Aiomi un Gīzers Batlers, bija 1978.gadā iznākušais «Never Say Die». Pēc tam Osborns pameta grupu un uzsāka veiksmīgu solokarjeru.

Gaidāmajā albumā «13» oriģinālo bundzinieku Bilu Vardu aizstās amerikāņu rokgrupas «Rage Against The Machine» dalībnieks Breds Vilks.

Jaunais ieraksts būs pieejams gan kā vienkāršs CD, gan «luksusa» versijā ar otru kompaktdisku, kurā iekļautas papildu dziesmas, gan arī kā 12 collu vinila plate, kurai līdzi nāks dokumentālā filma par «Black Sabbath» atkalapvienošanos.

Grupa arī dosies koncertturnejā pa Austrāliju un Jaunzēlani, kā arī uzstāsies Osborna dibinātajā «Ozzfest» mūzikas festivālā Japānā. Drīzumā tiks izziņoti pārējie turnejas datumi, norādīja grupa.

Kā jau ziņots, Aiomi armēņu grupai «Dorians» sarakstījis dziesmu «Lonely Planet», kas «Eirovīzijas» dziesmu konkursā šogad pārstāvēs Armēniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu