Grupa «Girls Aloud» paziņo par izjukšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Britu meiteņu grupa «Girls Aloud» pēc koncertturnejas noslēgšanās paziņojusi par izjukšanu.

Trešdienas vakarā grupa sniedza turnejas noslēguma koncertu Liverpūlē. Pēc tam «Girls Aloud» tvītoja, ka pēdējie koncerti esot bijuši «fantastiski», tomēr «mūsu lieliskajam laikam kopā ir pienākušas beigas».

Medijos jau pirms tam bija izskanējušas baumas, ka dziedātājas Šerila Koula, Sāra Hārdinga, Kimberlija Velša, Nikola Robertsa un Nadīna Koila plāno doties katra savā virzienā, taču grupas izjukšanu esot solījušās turēt noslēpumā.

«Dārgie fani, mēs gribam no visas sirds jums pateikties!» paziņoja grupa. «Šī turneja bija lieliska, tā bija ideāla iespēja pateikties, ka bijāt ar mums kopā šajā desmit gadus ilgajā piedzīvojumā.»

«Jūsu mīlestība un atbalsts mums paliks vienmēr, tomēr nu mūsu lieliskajam laikam kopā ir pienākušas beigas,» teikts paziņojumā.

2002.gadā grupa «Girls Aloud» tika nokomplektēta no dziedāšanas šova «Popstars: The Rivals» labākajām dalībniecēm. Līdz 2008.gadam grupa izlaida piecus veiksmīgus albumus, kuru lielākie hiti bija «The Promise», «I'll Stand By You» un «Sound of the Underground». Pagājušajā gadā, svinot 10.jubileju, grupa izdeva labāko dziesmu izlasi «Ten».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu