Madonā atklās mūziķa Ojāra Grinberga 70 gadu jubilejas koncertturneju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien ar koncertu Madonā tiks atklāta izcilā dziedātāja un Latvijas estrādes simbola Ojāra Grinberga 70 gadu jubilejai veltīta koncertturneja «Kad gadiem es pāri skatos», aģentūru LETA informēja koncerta producents Juris Millers.

Lai arī apaļo jubileju dziedātājs svinēja jau novembrī, jubilejai veltītā koncerttūre tiek rīkota aprīlī un tās laikā Grinbergs uzstāsies arī Ventspilī, Liepājā, Preiļos un arī Rīgā, kinoteātrī «Splendid Palace».

Visos piecos jubilejas koncertos piedalīsies pats jubilārs, kuram piepulcēsies Kristapa Krievkalna mūziķu grupa, kā arī četri spoži jaunās paaudzes solisti - Samanta Tīna, Ginta Krievkalna, Juris Vizbulis un Dons.

Grinberga jubilejas koncerti būs muzikāla retrospekcija dziedātāja radošajā daiļradē, ļaujot klausītājiem atkal dzirdēt populārākās Raimonda Paula, Ivara Vīgnera, Ulda Stabulnieka un citu komponistu tieši Grinbergam rakstītās dziesmas, piemēram, «Somu pirts», «Belladonna», «Zirgu tirgus», «Gaujai», «Mežrozīte».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu