Psy jaunā dziesma piecās dienās sasniedz 100 miljonus skatījumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Dienvidkorejiešu dziedātāja Psy jaunais hits pārspējis vēl vienu rekordu, tikai piecās dienās sasniedzot 100 miljonus skatījumu vietnē «Youtube».

Videoklips dziesmai «Gentleman» tika augšupielādēts sestdien, un trešdienas pēcpusdienā tas jau bija pārsniedzis 117,5 miljonus skatījumu.

Iepriekšējais rekords piederēja dziedātājas Sūzenas Boilas priekšnesumam talantu šovā «Britain's Got Talent», kas 2009.gadā 100 miljonu skatījumu atzīmi sasniedza nedēļas laikā.

Kā jau ziņots, Psy jaunais hits pirmajā diennaktī tika apskatīts 20 miljonus reižu, vairāk nekā divas reizes pārspējot iepriekšējo rekordistu - tīņu elka Džastina Bībera dziesmu «Boyfriend».

Videoklipā Psy dejo dažādās Seulas vietās, tostarp lepnā dizaineru apģērbu veikalā, restorānā, peldbaseinā un bibliotēkā.

Kā zināms, viņa dziesma «Gangnam Style» - satīra par greznu Seulas rajonu - kļuva par interneta sensāciju. Tas ir skatītākais «Youtube» videoklips, kopš jūlija sasniedzot vairāk nekā 1,5 miljardus skatījumu.

Pirmdien viņa jaunā dziesma «Gentleman» ierindojās «iTunes» mūzikas interneta veikalu pirktāko dziesmu topos vairākās pasaules valstīs, tostarp Francijā, Kanādā, Jaunzēlandē, Dānijā un Zviedrijā. Somijā tā sasniedza topa pirmo vietu.

Fani dziesmu vērtē neviennozīmīgi, taču par videoklipu tie izsakās labvēlīgi. «Būsim godīgi, dziesma nav nemaz tik laba,» raksta kāds «Youtube» komentētājs. «Taču videoklips ir superīgs.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu