Dīdžejs Kelvins Heriss pārspējis popa karali Maiklu Džeksonu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Skotu dīdžejs Kelvins Heriss pārspējis popa leģendas Maikla Džeksona rekordu par visvairāk mūzikas topos iekļuvušajiem hitiem no viena albuma.

Astoņas dziesmas no Herisa ieraksta «18 Months» iekļuvušas Lielbritānijas singlu topa pirmajā desmitniekā. Pagājušonedēļ septītajā vietā ierindojās sadarbībā ar dziedātāju Elliju Goldingu radītā dziesma «I Need Your Love».

Albumā ietilpst tādi hiti kā «We Found Love» ar Rianas piedalīšanos, «Sweet Nothing» ar Florensi Velšu un «Feel So Close».

Iepriekšējais rekords piederēja Džeksonam. Topu pirmajās desmit vietās ierindojās pa septiņām dziesmām no viņa albumiem «Bad» un «Dangerous».

«Daudzi mākslinieki savas karjeras laikā ieskaņo tikai dažus hitus, tāpēc trīs vai četras populāras dziesmas no viena albuma - tas jau ir izcils sasniegums,» skaidroja kompānijas «Official Charts Company» pārstāvis Mārtins Talbots. «Savukārt astoņas «top 10» dziesmas no viena albuma ir ne vien iespaidīgs, bet arī ļoti ievērojams un, protams, rekorda cienīgs rādītājs. Apsveicu Kelvinu Herisu, mūsdienu hitu radītāju.»

«18 Months» iznāca 2012.gada oktobrī, taču pirmais sadarbībā ar dziedātāju Kelisu tapušais singls «Bounce» iekaroja topus jau 2011.gada jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu