Deivids Bovijs raksturo jauno albumu 42 vārdos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Britu roka leģenda Deivids Bovijs publicējis daudznozīmīgu paziņojumu, kurā jauno albumu «The Next Day» raksturo ar 42 vārdiem.

Amerikāņu rakstnieks Riks Mūdijs dziedātājam lūdza ieraksta «darba gaitas diagrammu», uz ko mūziķis atbildēja ar vārdu virkni.

«Veidoli, izdabāšana, anarhists, vardarbība, pazeme, iebiedēšana, vampīrisks, Panteons, Sukubs, ķīlnieks, pārcelšanās, identitāte, Mauers, interfeiss, lidināšanās, izolācija, atriebība, osmoze, krusta karš, tirāns, dominēšana, vienaldzība, kaitīgums, piespiešana, izgrūšana, lidojums, nosēšanās, sēras, slīdēšana, izsekošana, Balkāni, apbedīšana, apgriezts, manipulēt, izcelsme, teksts, nodevējs, urbāns, pelnītais sods, traģisks, nervs, mistifikācija,» raksta Bovijs.

66 gadus vecā dziedātāja mīklainais paziņojums uzjundījis baumas, ka viņš gatavojas koncertturnejai.

Mūziķa paziņojums par jauna albuma izlaišanu daudziem bija pārsteigums, un kopš tā laika nav rimušās baumas par iespējamu koncertturneju. Bovija producents Bovijs Viskonti to kategoriski noliedza, savukārt dziedātāja sieva Imana pagājušonedēļ deva faniem cerību, sakot, ka ģimene Bovijam «uz ceļa» pievienoties nevarēšot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu