Bonija Tailere: Dalība Eirovīzijā neiedragās manu reputāciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Velsiešu mūzikas veterāne Bonija Tailere nav nobažījusies, ka dalība Eirovīzijas dziesmu konkursā varētu iedragāt viņas reputāciju, jo dziedātāja to nostiprinājusi 30 gadus ilgās karjeras laikā.

Kā jau ziņots, 61 gadu vecā mūziķe šogad pārstāvēs Lielbritāniju ar jaunu balādi «Believe In Me».

«Cilvēki mīl Eirovīziju,» viņa teica intervijā aģentūrai «BANG Showbiz». «Es saprotu, ko jūs domājat, taču, ja vien es neuzvarēšu, tas manu reputāciju neiedragās. Klausītāji mani pārāk labi iepazinuši koncertos.»

«Viņi mani redzējuši, sniedzot spēcīgus koncertus. Es esmu koncertu izpildītāja. Turklāt es paļaujos uz dziesmu,» viņa norādīja.

Tailere uzskata, ka viņai veiksies labāk nekā pagājušā gada Lielbritānijas konkursantam Engelbertam Hamperdinkam, kurš palika priekšpēdējā vietā, jo «Believe In Me» esot viņai perfekti piemērota dziesma. «Viņam ir laba balss, bet dziesma viņam nebija pietiekami spēcīga. Tā nebija īstā dziesma,» vērtē Tailere. «Man ir laba dziesma un seši cilvēki uz skatuves. Man nebūs dejotāju, tie visi būs mūziķi un pavadošie dziedātāji.»

Ikgadējais «Eirovīzijas» dziesmu konkurss 18.maijā norisināsies Zviedrijas pilsētā Malmē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu