Šovasar Jūrmalā notiks humora šova «Comedy Club» festivāls

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Šovasar Jūrmalā par godu populārā Krievijas televīzijas humora šova «Comedy Club» desmit gadu jubilejai Dzintaru koncertzālē četru dienu garumā varēs vērot festivālu «Augstā humora nedēļa», liecina Dzintaru koncertzāles mājaslapā publicētā informācija.

Pasākuma programmā paredzēti četri unikāli koncerti, kas tiks filmēti, jo septembrī tie būs skatāmi telekanālā TNT. Savukārt «Havana Club Lounge» norisināsies pieci ekskluzīvi neaizmirstami saviesīgi vakari ar atklāšanas pasākumu 31.jūlijā.

Dzintaru koncertzālē «Comedy Club» desmit gadu jubilejai veltītā programma būs baudāma no 1.augusta līdz 4.augustam.

Festivāla «Augstā humora nedēļa» laikā uz Dzintaru koncertzāles skatuves skatītājus izklaidēs Krievijas progresīvākie humoristi - «Comedy Club» rezidenti Gariks Martirosjans, Pāvels Voļa, Timurs Batrutdinovs, Gariks Harlamovs un citas projekta zvaigznes, televīzijas šova «Comedy Woman» dalībnieces, kā arī citas TNT televīzijas kanāla labāko seriālu zvaigznes.

Pasākuma rīkotāji sola, ka festivālā piedalīsies arī slaveni aktieri, muziķi un sportiski no vairākām valstīm.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz festivāla pasākumiem, kas notiks Dzintaru koncertzālē un «Havana Lounge Club», var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu