Bobs Geldofs aicina Devida Bovija fanus atmest cerības

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Īru dziedātājs Bobs Geldofs aicinājis Devida Bovija fanus atmest cerības vēl kādreiz pabūt leģendārā mūziķa koncertā, jo viņš neplānojot atkal kāpt uz skatuves.

Janvārī Bovijs negaidīti laida klajā jaunu dziesmu, bet martā viņa albums «The Next Day» ieņēma topu virsotnes visā pasaulē.

Fani cer, ka Bovijs to nosvinēs ar koncertturneju. Taču Geldofs, kurš esot Bovija labs draugs, apgalvo, ka neko tādu mūziķis neesot iecerējis darīt.

«Es nedomāju, ka tā ir viņa atkalatgriešanās,» Geldofs sacīja britu radiostacijai «Absolute». «Manuprāt, viņš ir pārsteigts un laimīgs par pievērsto uzmanību. Taču nedomāju, ka viņš vēl kādreiz koncertēs. Es viņu diezgan labi pazīstu.»

«Tā bija vienreizēja lieta. Es nedomāju, ka viņš vairs grib uzstāties,» viņš teica.

Tomēr Geldofs cer, ka Bovijs vēl pārdomās. «Viņam ir mainīgs tēls, un tas ir viņa ģenialitātes pamatā,» uzskata dziedātājs. «Tāpēc nebrīnīšos, ja rītdien viņš pēkšņi teiks: «Es atkal koncertēšu, un šoreiz es atkal būšu cits cilvēks!»»

Pagājušonedēļ Geldofs pēc 26 gadu pārtraukuma atjaunoja savu grupu «The Boomtown Rats».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu