Dziedātāja Lana del Reja Rīgā pulcējusi aptuveni 7000 klausītāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Populārās amerikāņu alternatīvās popmūzikas izpildītājas Lanas del Rejas koncertu aizvadītajā piektdienā «Arēnā Rīga» apmeklēja aptuveni 7000 klausītāju, aģentūrai LETA pastāstīja «Positivus Music» sabiedrisko attiecību menedžere Linda Igolniece.

Viņa minēja, ka bez vietējiem klausītājiem uz Rīgu, lai varētu apmeklēt Lanas del Rejas koncertu, bija ieradušies arī diezgan daudz mūziķes fanu no Igaunijas.

Jau ziņots, ka dziedātāja Latvijā viesojās 14.jūnijā savas koncerttūres «Born To Die» laikā. Šī koncerttūre ir tikpat krāšņa, mistiska un noslēpumaini valdzinoša kā pati dziedātāja.

PLAŠĀKA KONCERTA FOTOGALERIJA

Pirms Lanas del Rejas koncerta klausītājus Rīgā iesildīja Igaunijas dziedātāja, dziesmu autore un aktrise Iiris.

Šī bija pirmā reize, kad Rīgā uzstājās pēdējā gada spožākā popmūzikas sensācija un viena no pieprasītākajām mūziķēm Lana del Reja. Dziedātājas debijas albums ar tā spilgtāko hitu «Video Games» pārdots vairāk nekā 4 miljonu tirāžā. Vizuāli apburošā dziesmu autore un dziedātāja ieguvusi virkni svarīgāko mūzikas balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu