DJ Tiesto: «Daft Punk» mūzika neattaisno ažiotāžu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Nīderlandiešu dīdžejs Tiesto nopēlis franču elektroniskās mūzikas dueta «Daft Punk» jauno albumu «Random Access Memories», jo tas neattaisnojot sacelto ažiotāžu.

«Tagad es viņus sagraušu. Atvainojiet, «Daft Punk»,» teica Tiesto, kurš šogad tika atzīts par pelnošāko dīdžeju pasaulē.

Klausītāji par «Daft Punk» fano tāpēc, ka tagad tas esot modē, nevis tāpēc, ka viņiem no sirds patiktu mūzika, uzskata Tiesto.

«Grupai pievērsta tik liela uzmanība tāpēc, ka tā ir tik atšķirīga. Tas ir albums ar attieksmi. Tas ir stilīgi, ja tev patīk «Daft Punk». Kad sāk skanēt «Get Lucky», visi stilīgie cilvēki saka: «Jā, tā ir mana dziesma.» Pat ja nevienam tā patiesībā nemaz nepatīk,» viņš apgalvo.

»«Trona» skaņu celiņš nemaz nebija tik labs, un «Random Access Memories» arī nav lielisks,» turpināja Tiesto. «Bet tie taču ir «Daft Punk», un viņi ir forši. Viņu ķiveres - tas ir sasodīti stilīgi. Taču viņu mūzika neattaisno valdošo ažiotāžu.»

«Get Lucky» vairākas nedēļas pabija Lielbritānijas mūzikas topa pirmajā vietā, kā arī aprīlī pārspēja «Spotify» rekordu par vienas dienas laikā visvairāk reižu noklausīto dziesmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu