Eds Šīrans: Man teica, ka esmu pārāk apaļīgs un ruds, lai izsistos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Britu dziedātājs Eds Šīrans atklājis, ka ierakstu kompānijas sākumā neesot gribējušas viņu nolīgt, jo uzskatījušas par neatbilstošu mūzikas industrijas skaistuma standartiem.

«Visas ierakstu kompānijas atrunājās, ka šī dziesma, lūk, nekad nekļūs par hitu, turklāt mans apaļīgums un rudie mati viņiem nav pārāk labs «mārketinga triks»,» viņš sacīja intervijā telekanālam SBTV.

«Kādu brīdi likās, ka es nekad nekļūšu par dziedātāju,» atzina Šīrans. «Pāšpārliecinātību ļāva saglabāt tas, ka neko citu neprotu, tāpēc kas cits gan atliek? Lai arī kompānijām nepatika mans izskats un dziesmas, es zināju, ka ir svarīgi palikt pašam sev. Individualitāte izceļ tevi starp citiem.

Nesen atklājās, ka «Grammy» balvas laureāts ir iedvesmas avots britu tenisistam Endijam Murejam, kurš patlaban sacenšas Vimbldonas čempionāta ceturtdaļfinālā. Murejs klausoties Šīrana dziesmas, lai sagatavotos «Grand Slam» turnīram.

Akustisks priekšnesums Eda izpildījumā:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu