Jūnija beigās Rīgā koncertēs «The White Stripes»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

30. jūnijā jaunā albuma «Get Behind Me, Satan» koncertturnejas laikā Rīgā, «Sapņu fabrikā», spēlēs viena no pašlaik pasaulē populārākajām jaunā rokenrola viļņa grupām «The White Stripes».

«Get Behind Me, Satan» būs piektais grupas albums, un veikalos to varēs iegādāties no 6. jūnija. «The White Stripes» pirmais albums bija «White Stripes», tam sekoja «De Stijl», «White Blood Cells» un «Elephant». Pasaules slavu grupa ieguva ar pēdējiem diviem albumiem.

Albumam veltītās koncertturnejas laikā «The White Stripes» apceļos līdz šim neiepazītas vietas pasaules kartē. Grupa īpaši rūpīgi izvēlas vietas, kur turnejas laikā koncertēt, taču «The White Stripes» piedalīsies arī lielākajos mūzikas festivālos, piemēram, Glastonberijas festivālā.

«The White Stripes» karjera aizsākās 1997. gadā, kad brālis un māsa — Džeks un Mega Vaiti — nolēma spēlēt vienkāršu rokenrola mūziku. Grupas «firmas zīme» ir emocijām piesātināta lirika, ko nevar atrast modernajā panku un «garāžroka» mūzikā, kā arī tiekšanās pēc vienkāršības, amerikāņu folkmūzikas mīlestība un «smalka» pieeja tēlam un publikas ieintriģēšanai.

«No Detroitas klubiem līdz pasaules lielāko festivālu un stadionu skatuvēm — tāds ir «The White Stripes» ceļš pēdējo gadu laikā, kas apliecina, ka pasaule ir izslāpusi pēc kaut kā ekstravaganta, noslēpumaina un oriģināla ikdienā lietojamo popmūzikas «ātro uzkodu» vietā,» uzsver koncerta rīkotājiem.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu