«Dzelzs vilkam» tautas mūzikas albums «Kur vakara zvaigzne lec»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Drīzumā klajā nāks grupas «Dzelzs vilks» tautas mūzikas albums «Kur vakara zvaigzne lec».

Albumā būs dzirdamas 11 dziesmas, kas ierakstītas, izmantojot tādus grupai mazāk raksturīgus instrumentus kā mandolīna, akordeons, bērnu klavieres un citus. Dziesmu vārdiem izmantotas latviešu tautas dziesmas.

Albums ierakstīts Siguldas skaņu ierakstu studijā sadarbībā ar skaņu režisoru un producentu Gintu Solu. Albumu izdos mūzikas izdevniecība «UPE tuviem un tāliem».

«Dzelzs vilks» albums «Kur vakara zvaigzne lec» aizsāks jaunu mūzikas ierakstu sēriju «Tautas mūzikas kolekcija», kuras galvenais mērķis ir parādīt, ka tautas mūzika ir mūsdienīga un pieejama dažādiem klausītājiem.

Šī projekta idejas autore ir izdevniecības «Upe tuviem un tāliem» vadītāja Iveta Mielava.

Mūzikas projekts «Kur vakara zvaigzne lec» ir grupas «Dzelzs vilks» sestais izdotais ieraksts. Līdz šim ir nākuši klajā pieci albumi — «Manās mājās sieviešu nav» (2004), «Ļauj man tevi» (2003), «Lai arī tu būtu ar mani…» (2001), «Palodze» (1998) un «Mirušās kaijas» (1995).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu