11. jūnijā Balvos notiks festivāls «Motociklu vasara»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis būs pirmais lielākais brīvdabas pasākums Balvos šogad.

Tiks uzstādīta pārvietojamā skatuve, uz kuras uzstāsies vairāki pazīstami rokmūziķi un popmūziķi.

Publikai būs iespēja gan vērot, gan piedalīties dažādās «motociklistu» stila atrakcijās: alus dzeršanā, braucot ar motociklu, burkānu ēšanā uz ātrumu, alus mucu celšanā, alkohola daudzuma noteikšanā, vizināšanās ar motocikliem un citās. Līdztekus notiekošajam būs iespēja apskatīt motociklus un motokluba «Spieķi vējā» fotogaleriju, kā arī vērot striptīzšovu.

Festivāls sāksies plkst. 17 ar parādes braucienu pa Balviem. Savukārt no plkst. 17.30 līdz 18 paredzēta motokluba «Spieķi vējā» prezidenta uzruna un jauno kluba biedru uzņemšana. Līdz plkst. 21 būs iespēja vērot motociklistu atrakcijas un jauno grupu uzstāšanos.

Grupas «Dzelzs vilks», «R.A.P.» un Ufo uzstāsies plkst. 21. Tieši pusnaktī visus priecēs uguņošana.

Latvijas motoklubu festivālu «Motociklu vasara» organizē Balvu motoklubs «Spieķi vējā» sadarbībā ar firmu «Diogens audio».

«Spieķi vējā» ir viens no jaunākajiem motoklubiem Latvijā, kas jau veiksmīgi iesaistījies gan Latvijas motobraucēju kustībā, gan arī guvis starptautisku ievērību, kļūstot par Portugāles motokluba «Paxsus Julius» godabiedriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu