Aija Andrejeva šovakar prezentēs albumu «Mežā»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar plkst.19 mūzikas namā «Daile» norisināsies dziedātājas Aijas Andrejevas jaunā albuma «Mežā» prezentācijas koncerts, informēja dziedātājas pārstāve Kristīne Kutuzova.

Albuma mūzikas autors ir komponists Kārlis Lācis, bet visu 13 dziesmu teksta autore ir dzejniece Māra Zālīte. Līdzās autoriem pie koncerta mākslinieciskās koncepcijas strādājuši Roberts Rubīns, Viktors Keino, Ingrīda Zābere un Iveta Vaivode. Kā stāsta Kutuzova, koncertuzveduma versijā Rīgā un citās pilsētās programma būs skatāma no janvāra, bet šī vakara prezentācijas koncertā dziedātāja sola gan visu albumā iekļauto kompozīciju izpildījumu, gan līdz šim sev neierastus mūziķus un solistus viesu vidū.

Kā ziņots, albuma prezentācijas koncerts bija iecerēts pagājušonedēļ, taču tas tika atcelts saistībā ar traģiskajiem notikumiem Zolitūdē. Iegādātās biļetes ir derīgas uz šī vakara pasākumu. Jau ziņots, ka 21.novembra vakarā, darba dienas noslēgumā, daļēji sabrūkot lielveikalam «Maxima» Rīgā, Zolitūdes mikrorajonā, gājuši bojā 54 cilvēki. Tā kļuvusi par lielāko traģēdiju atjaunotās Latvijas vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu