Grupa «Instrumenti» šonedēļ notiekošos koncertus neatcels

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Iveta Vaivode

Saistībā ar traģēdiju Zolitūdē šovakar un rītvakar, 23.novembrī, koncertzālē «Palladium» plānotie grupas «Instrumenti» koncerti atcelti netiks, taču tie tiks pielāgoti esošajiem apstākļiem, pastāstīja grupas pārstāve Līva Pētersone.

«Mēs ilgi spriedām, atcelt vai neatcelt koncertus, un palikām pie tā, ka neatcelsim,» teica Pētersone. «Tā kā koncerti ir vairāk emocionāli nekā trakulīgi, nolēmām tos neatcelt. Traģēdijas upurus pieminēsim ar klusuma brīdi. Tāpat būs izmaiņas koncerta programmā - būs lietas, kas tiks atceltas, jo šķiet, ka tās neiederētos, taču koncerti notiks.»

Tāpat tiks dota iespēja ikvienam, kas nopircis biļeti uz rītvakara, 23.novembra, koncertu, to samainīt pret biļeti uz kādu no nākamās nedēļas koncertiem, stāstīja Pētersone. Kā ziņots, koncertzālē «Palladium», šovakar 23., 28., 29. un 30.novembrī notiks grupas «Instrumenti» koncerti, kas veltīti jaunajam albumam «Procrastination».

Kā jau ziņojām ceturtdienas vakarā, darba dienas noslēgumā, daļēji sabrūkot lielveikalam «Maxima» Rīgā, Zolitūdes mikrorajonā, gājuši bojā vairāk nekā 30 cilvēki. Tā kļuvusi par lielāko traģēdiju atjaunotās Latvijas vēsturē. Saistībā ar notikušo valdība šodien ārkārtas sēdē nolēmusi izsludināt trīs sēru dienas - 23.novembrī, 24.novembrī un 25.novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu