LNSO koncertprogramma bērniem «LeNeSOns Ziemassvētkos»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien plkst.18 notiks īpašs Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) koncerts bērniem, pēc kura viesi tiek aicināti uz īstu Ziemassvētku balli ar mūziku, dejām un spēlēm, informēja LNSO sabiedrisko attiecību vadītāja Sondra Lāce.

Koncerts notiks arī rīt, 12.decembrī, Latgales vēstniecībā «Gors», lai arī Rēzeknē ieskandinātu Ziemassvētku sagaidīšanu. Svētku gaidīšana turpināsies arī 14.decembrī, kurā, kā ierasts, plkst.11 notiks koncerti latviešu un krievu valodā un plkst.14 vēl viens koncerts latviešu valodā.

Koncerta programmā kopā ar Jāzepa Mediņa Rīgas 1.mūzikas skolas zēnu kori un LNSO būs iespēja klausīties Ziemassvētku dziesmas no Eiropas un Amerikas. Koncertā iekļauti arī latviešu komponistu Māra Lasmaņa un Jāņa Porieša skaņdarbi, kuriem līdzās liktas trīs populāras dejas no Čaikovska gadumijas baleta «Riekstkodis». Koncertā bērni varēs tikties ar Saldumu feju un princi. Koncertu vadīs Andris Vecumnieks, dziedās soprāns Jolanta Strikaite.

Koncertu pārtraukumos bērni varēs spēlēt spēles kopā ar «Ludo» jautro komandu, darboties radošajās darbnīcās un iet rotaļās kopā ar LeNeSOnu un viņa draudzeni Melodiju.

Biļetes pieejamas Lielās ģildes biļešu kasē, «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un «www.bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu