Novembrī iznāks jauns Maikla Džeksona albums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Šā gada novembrī kompānija «Sony Music» izdos jaunu Maikla Džeksona albumu, kurā būs iekļautas desmit līdz šim neizdotas popmūzikas karaļa dziesmas, vēsta «Lenta.ru».

Tiek uzskatīts, ka Džeksons atstājis aptuveni simts dziesmas, kas nekad nav tikušas publiski atskaņotas. Pēc Džeksona menedžera Frenka Dileo vārdiem, «divas dziesmas tika gatavotas albumam «Bad», taču tā arī netika iekļautas albuma gala versijā». Nedzirdēto dziesmu arhīvā ir arī daudz jaunāki skaņdarbi, kuru vidū ir arī Džeksona kopdarbi ar reperiem «Will.i.am», «Ne-Yo» un Eikonu.

Jaunā Džeksona albuma nosaukums pagaidām nav zināms.

Izlase būs pirmais no Džeksona ierakstiem, ko «Sony Music» plāno izdot tuvākajos gados. Kā ziņots iepriekš, šā gada maijā Džeksona mantojuma pārvaldnieki noslēguši ar «Sony Music» 250 miljonu ASV dolāru (135 miljonu latu) vērtu mūzikas izplatīšanas tiesību līgumu uz septiņiem gadiem.Maikls Džeksons nomira pagājušā gada 25.jūnijā pēc spēcīgas pretsāpju līdzekļu devas, ko viņam injicēja viņa ārsts Konrāds Marijs. Marijam izvirzītas apsūdzības dziedātāja nonāvēšanā.

Džeksona pēdējais albums, ko viņš izdeva dzīves laikā, bija 2001.gada ieraksts «Invincible».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu