«The Rolling Stones» izdos līdz šim nedzirdētas arhīva dziesmas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu rokgrupa «The Rolling Stones», kas ilgi atteicās izdot arhīva materiālu, sava albuma «Exile on Main Street» atkārtotajā izdevumā iekļaus desmit iepriekš neizdotas dziesmas, ceturtdien paziņoja grupas pārstāvis.

Daudzi uzskata 1972.gada ierakstu par vienu no grupas labākajiem darbiem. Tas tika ierakstīts drūmā pagrabā kādā franču villā, ko savulaik izmantoja Gestapo. Ierakstīšanas laikā grupas ģitārists Kīts Ričardss bija atkarīgs no heroīna, savukārt solists Miks Džegers bija vairāk pievērsies savai jaunajai sievai Biankai.Albuma atkārtoto izdevumu, kas ASV veikalos nonāks 18.maijā, bet citur pasaulē - 19.maijā, papildinās jaunas, līdz šim nedzirdētas dziesmas, to starpā «Plundered My Soul», «Dancing in the Light», «Following the River» un «Pass The Wine», kas, neskatoties uz daudzajiem grupas pirātiskajiem ierakstiem, kolekcionāriem nav zināmas. Grupas pārstāvis nesniedza sīkāku informāciju par citām dziesmām.Albums būs pieejams trīs dažādos variantos - oriģinālais 18 dziesmu ieraksts, izdevums ar iepriekš neizdotajām desmit dziesmām, kā arī komplekts ar vinila plati, DVD ar 30 minūšu garu dokumentālo filmu un grāmatu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu