Bukmeikers pieņem likmes par «ABBA» atkalapvienošanos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Britu bukmeikers pieņem likmes par veiksmīgākās zviedru grupas «ABBA» atkalapvienošanos pēc tam, kad dziedātāja Agneta Feltskoga deva par to mājienu.

Feltskoga, kura gatavo soloalbumu «A», intervijā vācu laikraksta «Die Zeit» pielikumam pieļāva atkalapvienošanās iespēju. «Varbūt sarīkot labdarības koncertu? Es uzreiz neatteiktos,» viņa teica.

Kā jau ziņots, agrākie «ABBA» dalībnieki Bjerns Ulveuss un Bennijs Andersons 2008.gadā paziņoja, ka grupa vairs nekad neuzstāsies kopā. Tā izjuka 1982.gadā, izdevusi deviņus hitus, kuri pabijuši britu mūzikas topa pirmajā vietā.

Baumas par atkalapvienošanos vairoja arī ziņas, ka maijā Stokholmā tiks atklāts «ABBA» muzejs.

Britu bukmeikers «Paddy Power» «ABBA» uzstāšanos 2013.gadā vērtē ar iespējamību 14 pret 1. Savukārt iespēja, ka «ABBA» atklās šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursu Malmē, esot 16 pret 1, uzskata bukmeikers. Kā zināms, grupa iekaroja popularitāti, pateicoties uzvarai dziesmu konkursā 1974.gadā.

»«ABBA» fani izspļaus pussakošļātās gaļas bumbiņas no sajūsmas par iespējamo apvienošanos,» paziņoja «Paddy Power» pārstāvis. «Ņemot vērā tuvumu un Eirovīzijas uzvaras 40.gadadienu, iespējamība, ka «ABBA» atklās konkursu, šķiet vērta pa kādai mārciņai.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu