Kīts Urbans nominēts septiņām Kantrimūzikas akadēmijas godalgām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikas Kantrimūzikas akadēmija ceturtdien izziņojusi mākslinieku vārdus, kas šogad pretendē uz akadēmijas godalgām (ACM Awards), atklājot, ka vislielāko nomināciju skaitu - septiņas - izpelnījies Austrālijas mūziķis Kīts Urbans.

Viņš nominēts kategorijās «Gada mākslinieks» un «Gada vokālists». Maijā izdotais Urbana albums «Ripcord», kas izpelnījies klausītāju atzinību, nominēts kategorijā «Gada albums», bet kompozīcija «Blue Ain't Your Color» - labākās dziesmas un labākā singla kategorijās.

Miranda Lamberte un Marena Morisa nominētas sešās kategorijās, bet duets «Florida Georgia Line» un Tims Makgrovs - piecās kategorijās.

Līdzās Urbanam par gada mākslinieka titulu cīnīsies pagājušā gada uzvarētājs Džeisons Aldīns, Lūks Braiens, «Florida Georgia Line» un Kerija Andervuda, kas šajā kategorijā atgriežas pēc astoņu gadu pārtraukuma.

Kantrimūzikas akadēmijas godalgu ceremonija notiks 2.aprīlī Lasvegasā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu