«The Rolling Stones»: Mēs par turneju zinājām gadu iepriekš

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu roka leģendas «The Rolling Stones» dosies Ziemeļamerikas koncertturnejā, kas sāksies 2.maijā «Staples Center» arēnā Losandželosā un noslēgsies neilgi pirms uzstāšanās Glastonberijas festivālā.

«Mēs zinājām, ka tā notiks,» sacīja ģitārists Kīts Ričardss.

«Kad man par to jautāja, es visu noliedzu, taču es to zināju jau gadu iepriekš,» atklāja grupas līderis Miks Džegers, piebilstot, ka turneja tika izplānota 2012.gadā. «Es vienmēr sāku gatavoties turnejai divus mēnešus iepriekš. Es vairāk sportoju, katru dienu dziedu, piedalos mēģinājumos un dejoju.»

«Ja ritenis sāk griezties, tad tas kļūst par visvarenu spēku. To nevar apturēt. Spēlēt auditorijas priekšā - tā ir mūsu dzīve, tas mums ir asinīs,» skaidroja Ričardss.

Izziņoti 17 koncerti ASV un Kanādas lielākajās pilsētās. «The Rolling Stones», kas pagājušogad izpelnījās kritiku par pārāk augstajām biļešu cenām, 1000 biļetes uz katru no koncertiem piedāvāja par 85 ASV dolāriem (45 latiem), taču tās jau ir izpirktas.

Pārējo biļešu cenas ir no 150 līdz 600 dolāriem (no 80 līdz 322 latiem).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu