Pasažieru pārvadāšanai pēc grupas «Prāta Vētra» koncerta norīkos papildu vilcienu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pasažieru pārvadāšanai pēc grupas «Prāta Vētra» koncerta Jelgavā, 28.jūlijā, tiks norīkots papildu elektrovilciens uz Rīgu, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja AS «Pasažieru vilciens». 

Vilciens no Jelgavas izbrauks plkst.0.15, pieturēs Cukurfabrikas stacijā, Ozolniekos, Olainē, Jaunolainē, pie biznesa augstskolas «Turība», Torņakalnā un Rīgā pienāks plkst.1.

Jau ziņots, ka pēc četru gadu pārtraukuma «Prāta vētra» laidusi klajā jaunu dziesmu albumu «Vēl viena klusā daba», kas ierakstīts no 2011.gada septembra līdz šā gada aprīlim «Diarama Studio» Amerikā, «Courtyard Studio» Lielbritānijā, «Ol' Ingrids Place» un «Ziņģu namā» Latvijā. Albuma dziesmu producēšanā piedalījies Deivids Fīlds, Īans Deivenports, «Prāta vētra» un Ingars Viļums, kā arī līdzproducents Stīvs Durands.

«Prāta vētras» koncerttūre «Vēl viena klusā daba», kuras laikā paredzēti seši koncerti, sāksies 28.jūlijā Jelgavā. 3.augustā grupas koncerts notiks Ventspilī, 5.augustā - Saldū, 10.augustā - Valmierā, 12.augustā - Preiļos, bet koncerttūres noslēguma pasākums notiks 17.augustā Rīgā, «Skonto» stadionā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu