30. jūnijā Dzintaru koncertzālē norisināsies mūzikas festivāls Live Fest 2013

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šo svētdien, 30. jūnijā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē tiks aizvadīts pirmais no mūzikas festivāla Live Fest 2013 koncertiem. Tā būs īsta roka leģendu diena, kuras ietvaros dzirdēsim, gan vairākas mūsu pašmāju roka leģendas, gan arī pasaules slaveno britu grupu Animals and Friends.

Ģitārists Aivars Hermanis sāstā, ka ar saviem grupas biedriem piekrituši piedalīties, jo festivāls tiek rīkots atzīmējot festivāla producenta Ojāra Grasmaņa 50 gadu jubileju. «Esam ar Ojāru sadarbojušies Remix 2007. gada koncerta Dzintaru koncertzālē rīkošanā. Esmu sadarbojies arī producējot mūzikas ierakstus. Festivālā izpildīsim Remix populārās dziesmas - «Meitenei kafejnīcā», «Deltenās kurpes», u.c.»

Festivāla īpašie viesi grupa The Animals A. Hermanim pirmkārt asociējas ar megahītu «House of the Rising Sun» ar ko viņi kļuva populāri. Dziesma gan nav grupas komponēta, tā ir tautas dziesma, bet tieši The Animals aranžējumā (aranž. Alam Price) un izpildījumā tā iekaroja milzu popularitāti un kļuva par klasisku rokhitu visā pasaulē. Kad sāku spēlēt ģitāru, tieši šī dziesma bija viena no pirmājām kurai iemācijos nospēlēt akordus, stāsta Aivars Hermanis.

Festivāla Live Fest 2013 programma un dalībnieki:

18:00 pasākuma sākums

18:00 grupa Satellites.lv

18:30 Harijs Zariņš ar grupu Colt

19:00 pirmā Latviešu pankrok grupa ZIG ZAG

19:20 grupa LINGA

19:40 Igors Novikovs

20:00 grupa Remix

21:00 festivāla īpašie viesi grupa Animals and Friends

Tiekamies festivālā!

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu