«Ducele» mūzikas video rekonstruē Latvijas brīvības cīņas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latviešu ekoloģiskās mūzikas grupa «Ducele»16. oktobrī laida klajā mūzikas videoklipu dziesmai «Vidi, vidi ezeriņi», kurā aktieri izspēlē ainas no brīvības cīņām.

Patriotisko video veidojis producents Dins Sumerags, kurš pazīstams arī kā viens no vadošajiem Stradiņu slimnīcas otolaringologiem, kā arī ozolkoka mucu izgatavotājs un mūziķis. Viņš pašlaik nopietni pievērsies video producēšanai, filmēšanai un arī montāžai.

Dziesmas «Vidi, vidi, ezeriņi» video sižeta pamatā ir Latvijas brīvības cīņu restaurētās ainas no Cēsu un Tērvetes kaujām.

Puiša lomā video iejuties Ansis Prikulis, bet meitenes lomā Vita Skrīvele. Video vēl piedalās bērni: Estere Prikule, Emīlija Prikule, Evelīna Prikule, Monta Mazīte un Melānija Grundmane. Karavīru lomās - biedrības «Latviešu karavīrs» puiši un biedrības vadītājs Normunds Jērums, kurš organizēja Tērvetes kaujas rekonstrukciju.

Klipā piedalās arī zirgs Dālderis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu