Otrdien notiks «Black Masquerade: Gothic Halloween Party»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Melnie kaķi kauc, vai dzirdi? Spoki gaudo, vēji svilpo — mēness šonakt asiņo! Svinam Helovīnu dejojot! Otrdien, 31. oktobrī, pulksten 19 klubā «Melnā piektdiena» notiks «Black Masquerade: Gothic Halloween Party».

Pasākuma programma ir plaša. Uzstāsies leģendāro Memel māsu duets no Lietuvas — «cHIMERA Rouge & D’Mystique» — Lietuvas pazīstamākās gothic DJ, kas spēj pārsteigt ar deathrock, synthpop, coldwave un industrial enerģiskām un ekstravagantām kompozīcijām.

Būs elpu aizraujošs SHELLI (Igaunija) «Fetish show» — lateks, uguns un nebeidzams flirts. Uz skatuves uzstāsies projekts «diaDema» dzīvajā performancē ar video pavadījumu Christian Ross aka. Artūrs Bērziņš (gothic, industrial metal), kā arī spēlēs šādi dīdžeji: Sinister & NocturnalNature ar enegro-gothic wave, oldies & new century goth metal, DJ KRA ar old gothic, psychedelic, folk, dark pop, kā arī DJ Soljarka ar gothic industrial, EBM, dark synth.

Ja ieradīsies maskā, ieejas maksa būs trīs lati. Bez maskas — ieeja par pieciem latiem. Klubs «Melnā piektdiena» atrodas Rīgā, Brīvības ielā 193c. Ieeja no pulksten 19.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu