Olga Rajecka māca dziedāšanu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI, A.Jansons

Dziedātāja Olga Rajceka ilgus gadus bija pārliecināta, ka viņai nav pacietības mācīt dziedāt.

Pirms vairākiem mēnešiem piekristusi pasniegt mūzikas stundas Agra Daņiļēviča studijā, viņa pārliecinājās, ka pieņēmums bijis aplams, - Olga ar lielu labpatiku skolo jauniešus. Viņas iedrošināta, sākusi dziedāt arī Olgas meita Marija, raksta žurnāls «Privātā Dzīvē».

Žurnālam «Privātā Dzīve» Olga atzinusi, ka mūzikas mācīšana ir likumsakarīgs turpinājums viņas skatuves darbam. Olga pati uz skatuves ir jau teju 30 gadu un jau 13. gadu realizē pašas izloloto projektu «Olgas disenītes».

Pēc Agra Daņiļēviča uzaicinājuma viņa tagad pasniedz dziedāšanu bērniem «Dzirnu» studijā. Lai gan sākotnēji Olga šaubījusies, kas no tā visa sanāks. «Esmu daudz ko dzīvē darījusi, bet neticēju, ka varu arī citiem mācīt dziedāt, «PDz» stāsta Olga, «Taču izrādījās, ka varu.»

Reiz kāda meitenīte nodarbībā Olgai teikusi, ka viņai apnicis visu laiku mācīties vienu dziesmu, uz ko Olga viņai atbildējusi: «Es «Lielo zivi» dziedu 25 gadus un man tā nemaz nav apnikusi. Dziedāt nevar iemācīties vienā dienā».

Mammas iedrošināta dziedāt sākusi arī Olgas Rajcekas meita Marija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu