Šodien uzstāsies jaunais džeza un mūsdienu mūzikas duets Māris un Adriāna

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, 11.

maijā, plkst. 22.00 mūzikas klubā «Spalvas pa gaisu» uzstāsies jaunais džeza un mūsdienu mūzikas duets Māris un Adriāna.

Kopš pagājušā gada nogales daudzsološais mūzikas duets, kurā apvienojušies ģitārists Māris Plūme un dziedātāja Adriāna Roze, uzstājas Rīgas klubos, pārsteidzot klausītājus ar augsto profesionālo sniegumu un šarmu. Māris plašākai publikai ir pazīstams kā «Sony Jazz Stage 2005» uzvarētājs ģitāristu kategorijā, kā arī muzikālās apvienības «Anastasia Sound Factory» ģitārists. Viņš mācās Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā, apgūstot mūzikas pedagoģiju. Adriāna šā gada aprīlī absolvēja Rīgas Doma kora skolas ritmiskās mūzikas programmu džeza vokāla specialitātē un paralēli sadarbībai ar Māri dzied projektā «Elegant People».

Jaunie mūziķi ir ieguvuši ne vien klausītāju atsaucību, bet arī mūzikas profesionāļu novērtējumu. 11. maijā klubā «Spalvas pa gaisu» Māris un Adriāna atskaņos gan džeza mūzikas standartus, gan mūsdienu populārās mūzikas klasiku, kā arī vairākus oriģinālskaņdarbus, kas tapuši pēdējā pusgada laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu