Atklās Dzintaru koncertzāles vasaras sezonu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/A.Jansons

Sestdien, 21.

maijā, pulksten 18 Dzintaru koncertzālē notiks vasaras sezonas atklāšana.

Šogad sadarbībā ar mūzikas aģentūru «Hermaņa Brauna fonds» Dzintaru koncertzāles vasaras sezona tiks atklāta ar vieglās mūzikas koncertu. Tajā piedalīsies Oļega Lundstrēma džeza orķestris (diriģents Georgijs Garaņjans), Inese Galante (vokāls), Intars Busulis (trombons, vokāls) un Deniss Macujevs (klavieres).Koncertprogrammā fragmenti no mūzikliem un džeza kompozīcijas.

Mūzikas mīļotāji allaž ar prieku apmeklējuši Dzintaru koncertzāli, kur uzstājušies un aizvien uzstājas daudzu valstu slaveni ansambļi un solisti — dažādu mūzikas žanru zvaigznes.

Šovasar Dzintaru koncertzālē paredzēta ļoti plaša un daudzveidīga programma.Populārā estrādes mūzika un pasākumi: tradicionāli — «Jaunais vilnis»; latviešu tautā iemīļotā Marija Naumova; zvaigznes no Krievijas, piemēram, Kristīne Orbakaite, Valērijs Meladze. Lai vasara būtu jautrāka, līdzīgi kā pagājušos gados notiks arī jautro un atjautīgo klubs «Dziedošais Kivins» un starptautiskais humora festivāls «Jūrmala 2005».

Lai attīstītu klasiskās mūzikas virzienu, tiks organizēts Ineses Galantes festivāls, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra koncerti, kora «Blagovest» uzstāšanās, «Bel Kanto Jūrmala», kā arī īpašs pasākums, kurā maestro Raimonds Pauls uzstāsies kopā ar Krievijas jauno talantu Nikolaju Baskovu.

Tradicionālā mūzika šogad tiks pārstāvēta gan tādos pasākumos kā Starptautiskais Senioru deju festivāls, Latvijas kokļu dienas, Jūrmalas skolēnu lielkoncerts, gan ikgadējā Jāņu ielīgošana un citos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu