Rožu dienas «Berga bazārā»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 26.

maijā «Berga bazāra» biedrība rīko krāšņus pavasara svētkus «Berga bazāra» teritorijā — Rožu dienas.

Svētku laikā notiks Latvijas interjera dizaineru izstāde-gadatirgus, kurā piedalīsies sabiedrībā pazīstami dizaineri un mākslinieki: Baiba Ripa, Inita Ēmane, Egīls Mednis, Iluta Zelča, Aigars Lenkēvics, Ērika Māldere, arī dizaina studija «Etnostils», dizaina klubs «Nordi», Mākslas akadēmijas studenti un citi mākslinieki.

Pievakarē «Andalūzijas sunī» uz romantisku mirkli dzejas lasījumā aicinās dzejniece un jaunās dokumentālās filmas «Tramvajs, vārdā Kalpotājs,» autore Liāna Langa, pagājušā gada balvas par spilgtāko debiju ieguvējs Ronalds Briedis un dzejnieks Māris Salējs, kas pazīstams arī kā izcils atdzejotājs no poļu valodas. Turpinājumā «Andalūzijas sunī» dejot aicinās «Tango vakars», pēc kura plkst. 22 sāksies «Rožu diskotēka» visiem svētku apmeklētājiem.

Rožu dienā «Berga bazāra» veikalos notiks īpašas prezentācijas un akcijas, kurās piedaloties varēs laimēt vērtīgas balvas no «Berga bazāra» veikaliem un restorāniem.

Pasākuma programma

13.00 — Rozes Stiebras animācijas filmas bērniem; ieeja bez maksas.

Sporta centra «City Fitness» piedāvātie «Relaksējošā miega seansi» — katru stundu, īpaši šai dienai bez maksas.

Latvijas Universitātes Optometrijas centra ekskluzīvo briļļu salons «Lornete» iepazīstinās ar Latvijā vēl neredzētu jaunumu — saulesbriļļu un briļļu ietvarus no slavenā Šveices pulksteņu zīmola «TAG Heuer» kolekcijas, kā arī salonā klientus konsultēs stiliste, vizāžiste Ināra Caune.

16.00 — interesantu «Pavāru šovu» varēs noskatīties pie restorāna «Light».

17.00 — veikals «Trodeks» fotografēs veikala apmeklētājus ar jaunākajiem mobilo telefonu modeļiem rokās.

«E. Gustava šokolādes» meistardarbnīca plkst. 16.00 ap sevi pulcēs bērnus, mācot viņiem darboties un veidot figūriņas no ēdamiem materiāliem.

Salonā «BFDF» («Baltic Furniture Design Factory») savus pavasarīgos toņos veidotos darbus izstādīs jaunā gleznotāja Gundega Tūtāne.

Daudz citādākās noskaņās no plkst. 17.00 līdz 20.00 darbosies Āzijas kultūras un mākslas salons «Jantra». Ikviens varēs vērot klasiskās Indijas dejas «Kathak» demonstrējumu, redzēt tuvumā autentiskus Nepālas, Indijas, Āfrikas mūzikas instrumentus un klausīties to dažādos skanējumus brīvā improvizācijā. Salona viesi varēs vērot kaligrāfijas meistaru radošajā procesā, kā arī paši izmēģināt otas triepienu.

Interjera dizaina veikali «Nakts mēbeles», «Tici man», «BFDF» jaunās kolekcijas prezentēs plkst. 17.20.

Šī ir trešā Rožu diena «Berga bazārā», kas tradicionāli notiek maija pēdējā ceturtdienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu