Piektdien klubā «Essential» pēdējo reizi «Viva La Bomba»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Producentu grupa «Virus Art» joprojām aicina ļauties enerģijai, ko sniedz pavasaris, un pielikt savu degli kopējam «bumbas sprādzienam» piektdienas, 3.

jūnija, vakarā kluba «Essential» lielajā zālē!

Kluba administrācija oficiāli apstiprinājusi «Essential» darbību pretēji Latvijas plašsaziņas līdzekļos paustajai informācijai par kluba slēgšanu, tāpēc piektdien, 3. jūnijā, pēdējo reizi notiks trīs stundas gara, atraktīva, mūzikas un notikumu piesātināta programma «Viva La Bomba», kurā katrs dalībnieks tiek iesaistīts jau no pašas ieejas.

To nevarētu nosaukt par dzīvās mūzikas koncertu, lai gan mūzika tiks izpildīta tikai un vienīgi dzīvajā. Jums būs iespēja baudīt speciāli šim notikumam veidota grupējuma — «La Banda Doce Latinos» (12 latīņamerikāņu orķestra) — atraktīvo sniegumu un sekot līdzi šo personāžu attiecībām. Dona Pedro, Huana u. c. lomās iejutīsies visiem zināmie mūziķi Uldis Marhilēvičs (projekta muzikālais direktors), Eduards Glotovs u. c. mākslinieki, kā arī solisti Laimis Rācenājs, Intars Busulis («Sonny Jazz 2004» «Grand Prix» ieguvējs, trombonists un Fabio lomas tēlotājs speciāliestudējumā «Cabaret») un jaunā dziedātāja Amber, kas šajos vakaros iejutīsies Marijas lomā.

«La Banda Doce Latinos» sola iekustināt jūsu gurnus jau no pirmajām taktīm un turpinās spēlēt latino ritmus līdz spēku izsīkumam — no meksikāņu dziesminieku Mariachi motīviem līdz Santana, no «Tito&Tarantula» līdz Rikijam Mārtinam un Šakirai. Tas tiešām būs visdzīvākais un viskarstasinīgākais orķestris šajos platuma grādos!

Apmeklējiet «Viva La Bomba» pēdējo vakaru īstenā latino garā, kur ikviens niansēs varēs izbaudīt meksikāņu (un ne tikai) mūziku — no ātrajiem, karstajiem ritmiem līdz pat nostalģiski vienkāršajiem. Piedāvājumā iekļauti arī tematiski ēdieni un dzērieni. Šeit būs atmosfēra, ko caurvīs smiekli, jautrība, atrakcijas, konkursi, tekilas duelēšanās un, protams, jau minētie tēli, kuri katrs ar savu profesionalitātes daļiņu piešķils dzirksteli katrai minūtei «Viva La Bomba» gaisotnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu