Sestdien notiks pasākums jauniešiem «Gataws brīvdienām!»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

4.

jūnijā no plkst. 14.00 pie tirdzniecības centra «Dole» notiks vērienīgs pasākums «Gataws brīvdienām!», uz ko aicināti visi Ķengaraga, Latgales priekšpilsētas un Rīgas jaunieši, lai svinētu skolas gada noslēgumu un vasaras sākumu.

Vērienīgo pasākumu «Gataws brīvdienām!» vadīs «Radio SWH» dīdžejs Toms Grēviņš. Viņa palīgi dažādos atsevišķos posmos būs hiphopa mūziķis Andrē, kā arī stilīgie dziedātāji Ella un Dave. Savukārt modes mākslinieks Dāvids vadīs azartisku stila šovu, un Nils Īle ar palīgiem sniegs Āfrikas bungu ritma priekšnesumus.

Pasākumā būs vairāki muzikāli pārsteigumi un pirmo reizi «Radio SWH» raidījuma «Priekšnams» vēsturē jauno mūzikas grupu koncertturnejas pa Latviju noslēgums — jūs izklaidēs Latvijas jaunās grupas, kas guvušas arī «Radio SWH» raidījuma «Priekšnams» klausītāju atzinību: «IndyGo», «Gain Fast», «Morning After», «Astro’n’out», «Atsitiens», kā arī lietuviešu «Land».

Hiphopa cienītājiem — apvienības «Spiets» debijas albuma «Sākums» prezentācija. Savukārt pasākuma noslēgumā būs jau populārās latviešu grupas «The Mundane» jaunā singla prezentācija.

4. jūnija pasākumā noslēgsies arī «Nokia» un «Sīrupa» stilīgais desants, kurā pēc triju mēnešu ilgās stilīgāko jauniešu meklēšanas akcijas 150 skolās visā Latvijā notiks desmit visstilīgāko apbalvošana. Klātesošo pasākuma dalībnieku stila izjūtu apņēmies vērtēt ekstravagantais Dāvids.

Visu dienu pasākuma «Gataws brīvdienām!» apmeklētāji varēs piedalīties daudzās un dažādās atrakcijās — aktīvāko dejotāju konkursos, grafīti zīmējumu veidošanā, «Nokia» interneta spēlē «Kurš te ir paparaci?» un vairākos mazos konkursiņos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu