Jānis Vaišļa producē karaoke

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Apceļojis pasauli un atcerējies savus kopīgos izbraucienus tepat Latvijā ar Frīdi (Aivaru Freimani), nu jau bijušais «Vēja brāļu» biedrs, Jānis Vaišļa ķēries pie tik dziesmu mīlošajiem latviešiem svētīga darba, kā karaoke producēšanas.

Šonedēļ klajā nākusi jaunā latviešu dziesmu karaoke izlase DVD formatā «Dziedi droši!», pirmā trīs karaoke izlašu sērijā! Ja sākotnēji Jānis vairāk domājis par atsevišķi piefilmēta materiāla izmantošanu, tad vēlāk nonācis pie slēdziena, ka dziesmu fona sižeti jāveido no ceļojumos safilmētajiem materiāliem. Interesanti, ko par to teiktu iezemieši, redzot sevi perfekti iederoties klipa «Nāc dejot» ritmos un kūpinot savas iespaidīgās miera pīpes! Karaoke izlasē «Dziedi droši!» iekļautas 11 populāras dziesmas, šajos Jāņos varēsim izdziedāties no sirds, bet līdz šī gada beigām klajā nāks vēl divas Jāņa Vaišļas, kurš pat gan dzied tikai dušā, producētas karaoke izlases, tādējādi aizpildot robu, kas radies pēc «Zelta karaokes» izdošanas arhaiskajā Video-CD formatā!

www.platformacd.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu