«Melo-M» albums ir klāt!

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās nonācis sen gaidītais čellu rokgrupas «Melo-M» debijas albums, kurā iekļautas desmit leģendāru latviešu populārās mūzikas dziesmu versijas čellu ansamblim.

Kompozīciju klāstā ir Imanta Kalniņa dziesma «Trubadūrs», «Līvu» hiti «Dzimtā valoda» un «Dzejnieks», jau plašāk izskanējusī Jāņa Lūsēna grupas «Zodiaks» dziesmas «Rock On Ice» versija, Zigmara Liepiņa, Raimonda Paula, «Jumpravas», «Lingas» un pat «SkyForger» dziesmas.

Grupā «Melo-M» muzicē trīs akadēmiski izglītoti un panākumus guvuši čellisti — Kārlis Auzāns, Valters Pūce un Kristaps Bergs, bet sitamos instrumentus spēlē pazīstamais bundzinieks Vilnis Krieviņš. Albuma māsterēšanā piedalījies arī Normunds Šnē.

«Melo-M» pirmo reizi plašākai sabiedrībai uzstājās ikgadējā Latvijas Mūzikas ierakstu «Gada balvas» pasniegšanas ceremonijā, bet nesen Latvijas čellu grupa «Skonto» hallē uzstājās vienā koncertā ar pasaulslaveno Somijas čellistu kolektīvu «Apocalyptica», gūstot lielu publikas atbalstu.

Līdz ar debijas albuma izdošanu «Melo-M» gatavojas doties plašā koncertturnejā pa Latviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu