Šajā nedēļas nogalē klubā «Nautilus»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 17.

jūnijā, — «Underwater Night»

«Main Dance Floor» — disco house, happy house mix ar dīdžejiem Norsky, Raivi, Fly.«Chill-out» — deju mūzika r’n’b, hiphopa, old school disco ritmos! Šeit spēlēs rīdzinieku mīluļi MC Roberto & DJ Gustavito.«VIP Lounge» — Dīdžeji Rise un Fly spēlēs Soulful house mūziku.

Sestdien, 18. maijā, — «Miller time»

«Main Dance Floor» — disco house, happy house mix ar dīdžejiem Norsky, Raivi, Fly.«Chill-out» — deju mūzika r’n’b, hiphopa, old school disco ritmos! Šeit spēlēs rīdzinieku mīluļi dīdžeji Roberto un Gustavito.«VIP Lounge» — dīdžejs Rise ar labāko Soulful house mūziku.

Klubā «Nautilus» turpmāk katru piektdienu, nopērkot vienu pudeli šampanieša, jūs saņemsiet ielūgumu divām personām uz nākamā vakara pasākumu!!!

Klubs «Nautilus» piedāvā jums lielisku iespēju atpūsties un nosvinēt savu dzimšanas dienu, izlaiduma ballīti vai vienkārši pasēdēt kopā ar draugiem ekskluzīvajā balkonā, virs disko zāles bāra!

Šeit jums būs iespēja izbaudīt dinamiskās disko zāles atmosfēru, atsevišķi no pārējiem kluba apmeklētājiem!Piesakieties tūlīt un sagādājiet sev svētkus kopā ar klubu «Nautilus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu