«The Prodigy» ierodas Viļņā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Pirmdienas rītā grupas dalībnieki un tehniskais personāls ierodas Lietuvas galvaspilsētā no Maskavas, lai otrdien, 21.

jūnijā, sniegtu vienīgo koncertu Baltijas valstīs sava jaunākā albuma «Always Outnumbered, Never Outgunned» turnejas laikā.

Pēc ārkārtīgi veiksmīgajiem koncertiem Sanktpēterburgā un Maskavā, kas kopumā pulcēja 14 000 skatītāju, grupa ar nepacietību gaida uzstāšanos Lietuvā. Koncerta norises vieta — «Siemens» arēna, tā sākums — plkst. 21.00 (ieeja no plkst. 18.30).

Eduards Ratņikovs, Krievijas koncertu aģentūras «TCI» vadītājs: «Koncerti bija lieliski, īpaši gaismu šovs. Lai gan bija bažas, kas radās, iepazīstoties ar grupas prasībām, klātienē puiši izrādījās vienkārši un ļoti sirsnīgi.»

Džons Feirss, «The Prodigy» menedžeris: «Mums patiesi žēl, ka Kīta [Flinta] slimības dēļ vajadzēja pārcelt koncertu laiku Krievijā un Lietuvā, tāpēc zēni gaidīja šīs uzstāšanās kā vēl nekad. Krievijas fani var apliecināt, ka gaidīšana bija tā vērta, un es apsolu, ka arī Viļņas koncerta apmeklētāji nebūs vīlušies. Tāpēc tiem, kas vēl šaubās, ir pēdējais mirklis atmest aizdomas un doties uz biļešu kasēm. Jums būs, ko atcerēties!»

Dienas pirmajā pusē grupai paredzētas ekskluzīvas intervijas televīzijas kanālam TV3, laikrakstiem «Lietuvos Rytas» un «Respublika», bet vakarā, ļoti iespējams, puiši dosies uz Traķu pili. «The Prodigy» dalībnieki nav nekādi mājās sēdētāji, tāpēc nebūtu nekāds brīnums, ja naktī viņus varēs sastapt arī kādā Viļņas klubā.

Savukārt tehniskais personāls nodarbosies ar skaņas un gaismas aparatūras sagatavošanu koncertam. Pamatā skaņas un gaismas aparatūru uzstāda vietējās kompānijas, taču daļa ekipējuma tiek vesta no Lielbritānijas. Kā atzīst Viļņas koncerta organizatori, šis būs visskaļākais koncerts, kādu Lietuva jebkad piedzīvojusi, — 250 kW jaudas.

Varam nomierināt Latvijas fanus, kas tā arī nav paspējuši iegādāties biļetes — brauciet droši, jo tās vēl nopērkamas «Siemens» arēnas kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu