Koris «Kamēr» aktīvi iesaistās Dziesmu dienā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Koris «Kamēr» un Cēsu Pils koris ar savu entuziasmu un dziedāšanas vēlmi ir aktīvi iesaistījušies akcijā Dziesmu diena. 1. jūlijā akcijas laikā dziedātāji palīdzēs cilvēkiem aktīvāk iesaistīties lielajā sadziedāšanās priekā — dziesmā. Pasākuma organizētāji sola arī ne mazums pārsteigumu, kuri pagaidām netiek atklāti.

«Ne visi cilvēki ar pirmo uzaicinājumu piekrīt kaut ko nodziedāt. Koristi būs tie, kas palīdzēs un motivēs cilvēkus piebiedroties un dziedāt līdzi,» stāsta «RKT Publicitāte» projektu vadītājs Jānis Ķirpītis.

No plkst. 7.00 līdz 10.00 sadziedāties tiks aicināti sabiedriskā transporta konduktori un pasažieri. Savukārt «Lattelekom» darbinieki kopā ar dziedātājiem no kora «Kamēr» savos birojos dziedās no plkst. 10.00 līdz 13.00. «Attīrošā dziesma» skanēs no plkst. 18.00 līdz 20.00, kad iedzīvotāji tiek aicināti ieklausīties, tuvojoties firmas «Hoetika» automašīnai.

Dziesmu dienas laikā Vecrīgā un Stacijas laukumā tiks uzceltas brīvās skatuves un teltis, kur ikviens, kas vēlēsies, varēs dziedāt tautas dziesmas, dungot pazīstamas melodijas vai vienkārši svilpot. Atcerēties piemirstus dziesmu vārdus šajā dienā palīdzēs uzziņu dienests «118».

Taču ir virkne pasākumu, kurus Dziesmu dienas organizētāji pagaidām neizpauž, lai negaidot un jebkurā vietā spētu pārsteigt arī cilvēkus, kas varbūt mēģinās izvairīties no vispārējās dziedāšanās, neejot uz izziņotajiem pasākumiem.

www.dziedi.lv

Dziesmu dienas organizatori 1. jūlijā aicina dziedāt visus Latvijas uzņēmumus. Savu dalību jau apstiprinājuši vairāki Latvijā zināmi uzņēmumi un valsts organizācijas, piemēram, «RBS Skals», «Stendera Ziepju fabrika», «Emīla Gustava šokolāde», Latvijas Radio, «Lattelekom», «Origo», «Grifs AG», «Līvu akvaparks», «Aura auto», Jelgavas pilsētas Dome, Kuldīgas pilsētas Dome un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu