Dziesmu dienā balsi iemēģinās arī Rīgas mērs

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

1. jūlijā dziedāšanas mākā piemēru rādīs vairāki sabiedrībā zināmi un iemīļoti cilvēki, kas Dziesmu dienas ideju atzinuši par interesantu un vajadzīgu, tādējādi rosinot Rīgas iedzīvotājus un viesus aktīvāk piedalīties Dziesmu dienas pasākumos.

Savu līdzdalību Dziesmu dienas rīkotajos pasākumos apstiprinājuši vairāki Latvijā pazīstami cilvēki. Rīta pusē Stacijas laukumā dziedās labklājības ministre Dagnija Staķe ar ģimeni, mūziķis Aigars Krēsla, t/c «Origo» direktors Aleksandrs Ņemirovskis, laikraksta «Diena» Komentētāju nodaļas vadītājs Pauls Raudseps un citi. Pēcpusdienā 11. novembra krastmalā savas iemīļotās dziesmas plašākai sabiedrībai dziedās Rīgas mērs Aivars Aksenoks.

Stacijās laukumā notiekošos sadziedāšanās pasākumus vadīs un pārraudzīs TV kulinārijas šova «Pikantā mīkla» kolorītais vadītājs Aigars Strauss.

Dziesmu dienas laikā Vecrīgā un Stacijas laukumā tiks uzceltas skatuves un teltis, kur ikviens, kas vēlēsies, varēs dziedāt. Arī 11. novembra krastmalā visiem dziedātgribētājiem būs pieejams brīvais mikrofons. Atcerēties piemirstus dziesmu vārdus šajā dienā palīdzēs uzziņu dienests «118».

Taču ir virkne pasākumu, kurus Dziesmu dienas organizētāji pagaidām neizpauž, lai negaidot un jebkurā vietā spētu pārsteigt arī cilvēkus, kuri varbūt mēģinās izvairīties no vispārējās dziedāšanās, neejot uz izziņotajiem pasākumiem.

www.dziedi.lv

Dziesmu dienas organizatori 1. jūlijā aicina dziedāt visus Latvijas uzņēmumus. Savu dalību jau apstiprinājuši vairāki Latvijā zināmi uzņēmumi un valsts organizācijas, piemēram, «RBS Skals», «Stendera Ziepju fabrika», «Emīla Gustava šokolāde», Latvijas Radio, «Lattelekom», «Origo», «Grifs AG», «Līvu akvaparks», «Aura auto», Jelgavas pilsētas Dome, Kuldīgas pilsētas Dome un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu