LMA Studentu klubā 11. maijā radio SWH Priekšnama tūre

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā jau katru pavasari, arī šoreiz Radio SWH raidījuma «Priekšnams» skanēšana gada garumā vainagojas ar trīs jaunu grupu koncerttūri visā Latvijā, un 11.

maijā sagaidīt mīļos viesus būs gods LMA Studentu klubam.Visas trīs grupas, kas šogad piedalās tūrē, Studentu kluba apmeklētājiem jau ir labi pazīstamas un par Studentu kluba simpātijām pret šīm grupām liecina daudzie koncerti, kuros šīs grupas ir piedalījušās, tomēr šādā kombinācijā grupas uzstāsies pirmo reizi.

Grupas «MORNING AFTER» jauno mūziķu kaislība ir džeza un funk mūzika, un ietekmes (vairāk vai tik pat kā nemaz) jūtamas no teju vai visiem šo žanru pasaules klases korifejiem. Par neapšaubāmām autoritātēm Latvijas kontekstā tiek uzskatīta grupa Time After Time, tomēr jaunos mūziķus nevajadzētu vērtēt kā tiešus TAT sekotājus. Par to būs iespēja pārliecināties tiem, kas atradīs laiku, lai trešdienas vakarā paklausītos ļoti labu mūziku ļoti labu mūziķu izpildījumā.

Grupa «GAIN FAST» ir Pop / Punk / SKA grupa no Rīgas, izveidota 2003. gada martā. Grupa koncertējusi Rīgas klubos un bāros, festivālos — Sinepes un Medus 2003, prestižajā festivālā Bildes 2003, kuros gūti zināmi panākumi, TEP 2003, kur Grupa iegūst Galveno balvu. Gain Fast dziesmas skanējušas radiostacijās SWH, SWH rock un radio NABA.Grupa «IndyGo» ir indie rock stilā muzicējoša grupa no Rīgas, izveidota 2002. rudenī. IndyGo kompozīcijas ir diezgan atšķirīgas cita no citas, tāpēc konkrētus stila rāmjus novilkt ir pagrūti, bet visprecīzākais raksturojums varētu būt indie-rock vai melodiskais roks. Vairums IndyGo mūziķu ir no Rīgas, tādēļ arī tā ir bāzes pilsēta, kur notiek ne vien mēģinājumi, bet arī vairums koncertu. Arī IndyGo piedalījušies daudzos un dažādos konkursos un festivālos, un kā pēdējais nopietnākais sasniegums jāmin uzvara festivālā «Stage Number One», kurā grupa plūca uzvarētāju laurus. Kā loģisks turpinājums uzvarai konkursā ir paredzama albuma izdošana vienā no prestižākajiem jauno mūzikas komandu izdevējleibliem «Raibā Taureņa Ieraksti».

Ieeja klubā no plkst. 21:00. Ieejas maksas: JVLMA Studentiem Ls 0.50, citiem studentiem Ls 1.00, ne-studentiem Ls 2.00

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu