Šodien, 20. maijā klubā «Hedonia 55» DJ Von Klemm

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klubā «Hedonia 55» viesosies DJ Von Klemm (Jackspot, Energy FM) no Igaunijas.

Von Klemm aizsāka dīdžeja karjeru 1997. gadā.

1998. gadā Von Klemm kopā ar domubiedriem DJ Dave Storm un Robert Peterson organizēja pasākumu sēriju «The House Full Of Garage», pateicoties kurai, ieguva lielāku atpazīstamību Iganijas house mūzikas cienītāju vidū.

2000. gadā sekoja jauns projekts ar nosaukumu «Jackspot», kas apciemoja populārākos Igaunijas klubus: Moskva, Club Prive, Club Hollywood & Club Tallinn u. c. ar tādu viesu dīdžeju piedalīšanos, kā DJ Stonebridge (Swe), DJ Deep (Fra), Trouble Men (Fra), Sven Love (Fra), K-Fear (Rus), Markus Enochson (Swe), S.U.M.O. (Swe), Marcia Carr (UK) un citiem.

Sākot no 2004. gada DJ Von Klemm ir pasākumu «Baila» rezidents (sestdienas naktīs klubā «Moskva» Tallinā), kur spēlē kopā ar house dīdžejiem no Igaunijas un citām valstīm.

DJ Von Klemm un Robert Peterson ir dzirdami arī radiostacijā Energy FM katru ceturtdienu no 21:00 līdz 23:00 viņu radio šovā «Jackspot».

DJ Von Klemm mūzikas izvēle — no soulful garage līdz grūvīgam tribal & tech house.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu