«Summer Sound» papildina programmu un iepazīstina ar jaunām skatuvēm

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju lielākā pludmales festivāla «LMT Summer Sound» iepriekš izziņotajiem galvenajiem vārdiem King Charles, Lost Frequencies un Milky Chance pievienojas ukraiņu roka leģendas «Okean Elzy». Pašmāju mūziķu rindas papildina «Carnival Youth» un «Dagamba».

«Okean Elzy» bieži tiek dēvēta par pēdējo 25 gadu Ukrainas labāko roka grupu un tiek pielīdzināta tādiem vārdiem kā «Blur», «Muse» vai «Pulp». Tie, kas jebkad bijuši grupas koncertā, zina - grupas līdera Svjatoslava Vakarčuka balss un enerģija neatstāj vienaldzīgu nevienu. Internacionālā grupa «Dagamba» uzlādēs festivālu ar pārdrošu skaņu un neatkārtojamu dinamiku, labi pazīstamu skaņdarbu jaunās interpretācijās radīs nebijušu mūzikas stilu sinerģiju. Savukārt «Carnival Youth» šogad piedāvās festivāla jaunumu - «Red Bull Tour Bus» - koncertu autobusu, kas pārvērtīsies par skatuvi. «Carnival Youth» tikko svaigi izdevuši savu jauno albumu «Propeller» un festivālā ieradīsies ar autobusu kopā ar grupām un mūziķiem, ko ir izvēlējušies un uzaicinājuši paši.

Šogad festivālā būs īpaša elektroniskās mūzikas skatuve kāpu zonā, kurā uzstāsies pazīstami dīdžeji un elektroniskās mūzikas pārstāvji, tostarp [Ex] Da Bass, Taran & Lomov, Dj Rudd, NIKLAVZ, Magnuss Eriņš, Dj AI-VA, Kaspar Kondrat, Tomy U & Tob Luii u.c.

Baltijas reģiona mūziķu rindas papildinās «Frankie Animal» (EST) un «Garbanotas Bosistas» (LT). Apmeklētājus priecēs arī pašmāju apvienība «Bandmaster», kurā apvienojušies elektroniskās mūzikas producenti DJ Rudd, Andis Ansons un hiphopa izpildītāja Zelma Jēgere, kas pazīstama arī ar skatuves vārdu Viņa. Ar nobriedušu un spēcīgu rokmūziku iekustinās grupa «Laime Pilnīga», uz psihodēlisku piedzīvojumu aicinās pašmāju «The Pink Elephant», latviešu mūzikas cienītājus priecēs grupa «Gain Fast».

Festivāls LMT Summer Sound šogad norisināsies 29. - 30.jūlijā Liepājas pludmalē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu