Foto: Liepājā noslēdzies «Summer Sound» festivāls

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Ar grandiozu dīdžeja «Lost Frequences» uzstāšanos, kā arī dejām līdz rīta gaismai,  noslēdzies LMT Summer Sound 2016 festivāls. Festivālu apmeklētāju skaits tiek apkopots, bet jau tagad var apgalvot, ka tas pārsniedz pagājušā gada rādītājus. 

Festivāla otrās naktī galvenie mākslinieki bija «King Charles», kā arī šobrīd viens no aktuālajiem vārdiem deju mūzikas pasaulē «Lost Frequencies», kurš noslēdza festivālu ar grandiozu šovu, pārvēršot galvenās skatuves zonu nenogurstoši dejojošā tūkstošu pūlī vairāku stundu garumā. Tāpat sestdien festivālā uzstājās «Carnival Youth», Ozols, Justs, «Gain Fast», «DAGAMBA», Aija Andrejeva, «Tā Tā Tā» un daudzas citas grupas.

«Festivāla organizatori saka paldies apmeklētājiem, jo LMT Summer Sound svētkus veidojam mēs visi kopā. Šogad izvēlētais festivāla formāts ir attaisnojies – mūsu apmeklētāji ir priecīgi redzēt plašu izlasi no labākās šī brīža latviešu mūzikas, kā arī aktuālus ārvalstu mūziķus kā galvenos māksliniekus. Šobrīd nevaram nosaukt precīzus skaitļus, bet abās festivāla dienās to apmeklējuši aptuveni 20 000 apmeklētāju. Šķiet, visi mūsu viesi piekritīs – šogad festivālā valdīja īpaša atmosfēra, neļausim tai pazust vēl ilgi un tiekamies Summer Sound 2017!“, stāsta LMT Summer Sound direktore Linda Zajarska.

Festivāla otrajā dienā jau tradicionāli LMT Summer Sound organizatori pēc Liepājas PopRok skolas audzēkņu koncerta pasniedza skolai dāvanā bungas. Organizatori uzsver, ka festivālam ir svarīgi ne tikai sadarboties ar jau pieredzējušiem māksliniekiem, bet arī atbalstīt jauno, daudzsološo mūziķu paaudzi, kas pēc gadiem, iespējams, spēlēs uz kādas no festivāla skatuvēm.

LMT Summer Sound ir viens no lielākajiem vasaras mūzikas notikumiem, šī gada gaidītākie viesi bija vācu elektroniskā folka un regeja mūzikas apvienība "Milky Chance", daudzsološais beļģu dīdžejs "Lost Frequences", šarmantais angļu mūziķis "King Charles" un ukraiņu roka leģendas "Okean Elzy". Tāpat LMT Summer Sound festivālā šogad bija iespēja dzirdēt virkni lielisku Latvijas mākslinieku – "Carnival Youth", Ozols, Intars Busulis & Abonementa Orķestris, Rīgas Modes, Bermudu Divstūris, Dzelzs Vilks, Justs, Aija Andrejeva u.c. Festivāls piedāvāja arī bagātīgu izklaides un atrakciju programmu, kā arī nakts ballītes ar labākajiem Latvijas dīdžejiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu