Divi «The Cure» dalībnieki aiziet no grupas

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Divi grupas «The Cure» dalībnieki ir aizgājuši no britu muzikālās apvienības, tāpēc atkal gaidāmas izmaiņas grupas sastāvā.

Ģitārists Perijs Beimonts un taustiņinstrumentālists Rodžers O’Donels ir aizgājuši no grupas, kurā palikuši solists Roberts Smits, basģitārists Saimons Gelaps un bundzinieks Džeisons Kūpers.

Grupas 26 gadus ilgajā vēsturē mūziķi ir nākuši un gājuši, bet solists joprojām ir Smits.

«The Cure» mājas lapā ievietotajā paziņojumā teikts, ka atlikušie dalībnieki tomēr uzstāsies plānotajos koncertos, turklāt dots mājiens, ka aizgājušos dalībniekus aizstās citi mūziķi.

Jaunais grupas sastāvs tiks atklāts 5. augustā, kad «The Cure» spēlēs festivālā Spānijas pilsētā Kastelonā. Grupa arī apstiprināja, ka uzstāsies koncertos Francijā, Šveicē un Turcijā.

O’Donels sākotnēji spēlēja kopā ar «The Cure» no 1987. līdz 1990. gadam, kad viņu aizstāja līdz tam grupas tehniskais pavadonis Beimonts. Beimonts kļuva par galveno ģitāristu pēc Pola Tompsona aiziešanas no grupas 1993. gadā, un 1995. gadā «The Cure» mūziķiem atkal pievienojās O’Donels.

«No šīs nedēļas otrdienas es vairs neesmu «The Cure» dalībnieks,» savā mājas lapā paziņoja O’Donels. «Bija skumji pēc divdesmit gadiem to uzzināt tādā veidā, kā tas bija man, bet tad man nebija jāgaida ne uz ko mazāk, ne vairāk.»

Rudenī O’Donels gatavojas izdot savu soloalbumu «The Truth in Me».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu