«Prāta vētra» grupai «Cosmos» uzdāvina fikusu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Grupa «Cosmos» jaunā diska «Pa un par» jeb, kā saka paši mūziķi, otrā bērniņa nākšanu pasaulē atzīmēja ar vērienu — draugu un ģimeņu lokā «Saules akmens» augšējā stāvā.

Mūziķi saņēma daudz vērtīgu balvu, no kurām visinteresantākā ir Renāra Kaupera sarūpētais fikuss.

«Man agrāk nosaukums «fikuss» šķita ļoti dīvains. Domāju, ka tāda auga nemaz nav. Bet tad reiz puķu veikalā to ieraudzīju un sapratu, ka tā varētu būt laba dāvana grupai «Cosmos». Galu galā, abos nosaukumos ir zināma līdzība,» «Prāta vētras» līderis pamato dāvanas izvēli. Runājot par savas grupas jauno disku, kas gaidāms pēc divām nedēļām, Kaupers neslēpj, ka arī labprāt saņemtu vērtīgas dāvanas. «Varat nest gan zeltu, gan sudrabu!» viņš smejas.

«Cosmos» sakarā ar jaunā diska iznākšanu sveica arī puišu ģimenes: manīja gan grupas jaunākā dalībnieka Reiņa Sējāna tēti — grupas «Menuets» un «Pērkons» dalībnieku Leonu Sējānu, gan arī māmiņu Daigu. Kopā ar kundzi Kristīni un meitiņu Tīnu bija ieradies arī Jāņa Šipkēvica juniora tētis — Jānis Šipkēvics seniors. Savukārt grupas dalībnieks Juris Lisenko gandrīz visu pasākuma laiku rūpējās par kādu mazuli. «Re, kā visi tagad teiks, ka Lisenko ir bērns!» mūziķis joko, vēlāk paskaidrojot, ka mazulis ir viņa radinieks Niklāvs. Arī pārējos grupas puišus sumināja gan vecāki, gan draudzenes, gan ierakstu kompānijas «Upe» šefs Ainars Mielavs, pastāstot, ka «dzemdības» bijušas visai sarežģītas: «Gandrīz pusgadu runāja, ka vajadzīgs jauns albums. Un tad pāris nedēļās viss notika.»

Sanākušos viesus cienāja ar vairākām dziesmām no jaunā albuma, tostarp arī ar skaņdarbu igauņu valodā, kas izsauca pamatīgas ovācijas. Netrūka arī vīna, garšīgu uzkodu un skaistas un ļoti garšīgas tortes, kuras sagriešanu un izdalīšanu uzņēmās visi grupas dalībnieki. «Šo torti sarūpējām paši!» cienājot viesus, lepni paziņoja grupas menedžeris Kristaps Šoriņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu